Cithakan:Sunting

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

sunting


Cithakan kiye ngasilna pranala cepat nggo langsung nyunting kaca

Conto:
{{sunting|Cithakan:Seri A}} ngasilna sunting Deleng uga:

  • {{Tnavbar}} sing ngaweh telu pranala sekaligus: Deleng, Sunting, lan Bahas.