Cithakan:Sunting

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

sunting


Cithakan kiye ngasilna pranala cepat nggo langsung nyunting kaca

Conto:
{{sunting|Cithakan:Seri A}} ngasilna sunting Deleng uga:

  • {{Tnavbar}} sing ngaweh telu pranala sekaligus: Deleng, Sunting, lan Bahas.