Cithakan:Sekang cithakan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Keterangan[besut sumber]

Cithakan kiye digunakna nang kaca kategori kanggo kalimat intro standar.

Conto cara nganggo[besut sumber]

Tambahna cithakan kaya kiye nang kaca kategori

{{sekang cithakan|Indonesia}}