Cithakan:Sekang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gambar iki asalé sekang Wikipedia basa Inggris . Deleng keterangané gambar iki nang File:Sekang.
Nék lisensi gambar iki sejen karo lisensi nang Wikipedia sing dadi sumberé, lisensi nang Wikipedia kuwe sing kanggo.
[gawe] Dokumentasi cithakan