Cithakan:Rungokna/core

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
[[:Image:{{{filename}}}|{{{title}}}]]

[[Image:{{{filename}}}|180px|noicon]]