Cithakan:Panganggo sing teyeng maca abjad Arab

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
الربيه
Panganggo iki bisa maca abjad Arab.

Kategori yang ditambahkan: Kategori:Panganggo sing bisa membaca Abjad Arab