Cithakan:Panganggo Windows 7

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
WINDOWS 7 PC STICKER.svg
Panganggo kiye nggunakna sistem operasi Microsoft Windows 7


Format cara nganggo: {{Panganggo Windows 7}}