Cithakan:Panganggo Spanyol

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Flag of Spain.svg Panganggo iki berasal sekang Spanyol.