Cithakan:Panganggo SD

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
SD
Panganggo iki seorang pelajar atau lulusan dari Sekolah Dasar



  • Parameter 1 diisi "lulusan" atau "pelajar"; setelan bakunya "pelajar atau lulusan"
  • Cithakan iki nambahnakategori: Kategori:Panganggo SD