Cithakan:Pad

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti


Panganggoane[Owah sumber]

Gunakna {{pad}} kanggo nglebokna padding span horisontal. Cithakan kiye ora nggunakna parameter jeneng; nilai lebar dilebokna nganggo satuan px, em or ex. Nilai baku adalah 1 em.