Cithakan:Pad

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti


Panganggoane[besut sumber]

Gunakna {{pad}} kanggo nglebokna padding span horisontal. Cithakan kiye ora nggunakna parameter jeneng; nilai lebar dilebokna nganggo satuan px, em or ex. Nilai baku adalah 1 em.