Cithakan:Njlimet

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Komentar Nang jero cithakan kiye ana siji utawa lewih fakultatif: deleng Kaca dhiskusi kanggo untuk perincian.

Cithakan kiye nganggo fitur sintaksis cithakan sing njlimet banget lan esoterik. Aja njalal-njajal ngowahi cithakan iki kecuali Rika bener-bener yakin nek Rika kuwe mudheng cara nyetelé lan siap nggo mbeneri maning kerusakané angger hasilé ora sesuai karo sing dikarepna. Nek kepengin njajal-njajal kudu nganggo kothak njajal atawa kaca panganggoné Panjenengan dhewek.


Comment Jan-jané, cithakan kiye nggunakna sintaksis sing gampang banget. Tapi cithakan sing ana sangkutané karo pesen nang dhuwur kae pancen mengandung sintaksis esoterik.

Cithakan kiye kanggo cithakan bersintaksis esoterik (sing mung dipahami nang wong-wong tertentu thok).