Cithakan:Nihongo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Kanggenan
{{nihongo|Inggris|Kanji|Romanji|extra|extra2}}