Cithakan:Nihongo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kanggenan
{{nihongo|Inggris|Kanji|Romanji|extra|extra2}}