Cithakan:Letter

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Representasi alternatif aksara Letter
Alfabet fonetik NATO Kode Morse
{{{NATO}}} {{{Morse}}}
[[Gambar:ICS_{{{NATO}}}.svg|75px|border]] [[Gambar:Semaphore_{{{NATO}}}.svg|90px]] [[Gambar:Braille_{{{Character}}}.svg|77px|{{{Braille}}}]]
Bendera isyarat Semafor Braille