Cithakan:Lairseda

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
[sunting] [busak tembolok] Dokumentasi cithakan

Cithakan kiye bakal nambahna informasi tempat/tanggal lair lan/atawa tempat/tanggal séda kanggo paragraf pembuka.

Conto cara nganggo:

{{lairseda|Jakarta|1|12|1951}} hasilé:

lair nang Jakarta, 1 Desember 1951; umur 67 taun

{{lairseda||1|12|1951}} hasilé:

lair  1 Desember 1951; umur 67 taun

{{lairseda||1|12|1951||29|2|2006}} hasilé:

lair  1 Desember 1951 – seda  29 Februari 2006 dong umure 54 taun

{{lairseda|Jakarta|1|12|1951|Medan|29|2|2006}} hasilé:

lair nang Jakarta, 1 Desember 1951 – seda nang Medan, 29 Februari 2006 dong umure 54 taun

{{lairseda|Jakarta|1|12|1901}} hasilé:

lair nang Jakarta, 1 Desember 1901; umur 117 taun

{{lairseda|Jakarta|1|12|1901|jeneng=nganggo jeneng asli '''Jeneng Asli'''}} hasilé:

lair nganggo jeneng asli Jeneng Asli nang Jakarta, 1 Desember 1901; umur 117 taun