Cithakan:Kembangkan bagian/doc

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cara nganggo[besut sumber]

{{Kembangkan bagian}} atawa {{Sect-stub}} hasilé :

Parameter :

  • 1 = apa sing kudu dikembangna (pilihan)
  • date = tanggal pas ngaweh cithakan kiye (pilihan)

Conto :

Deleng uga[besut sumber]