Cithakan:Kec

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Cithakan kiye digunakna nggo gawe artikel-artikel rintisan kecamatan.

Formate:

{{subst:kec
|kec   =        ==>  diisi karo JenengKecamatan
|tipe  =        ==>  diisi karo Kabupaten utawa Kota
|dati2 =        ==>  diisi karo JenengKabupaten
|camat =        ==>  diisi karo JenengCamat
|luas  =        ==>  diisi karo LuasKecamatan utawa dikosongi nek ora duwe datane
|pddk  =        ==>  diisi karo JumlahPedunung
|pdt   =        ==>  diisi karo Kepadhetan pedununge
|kel   =        ==>  diisi karo jumlah desa/kelurahan
|prov  =        ==>  diisi karo JenengPropinsi
}}

Contone:
{{subst:kec
|kec   = Purwokerto Utara
|tipe  = Kabupaten
|dati2 = Banyumas
|camat = -
|luas  = -
|pddk  = -
|pdt   = -
|kel   = - desa<br/>- kelurahan
|prov  = Jawa Tengah
}}