Cithakan:Katdasawarsa/doc

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cara nganggo[besut sumber]

Kanggo taun Masehi {{katdasawarsa|80}}

← Abad kaping-1 SMAbad kaping-1Abad kaping-2 →
← 60-an70-an80-an90-an100-an →
767778798081828384


Kanggo taun Sedurung Masehi {{katdasawarsa|-10}}

← Abad kaping-2 SMAbad kaping-1 SMAbad kaping-1 →
← 30-an SM20-an SM10-an SM0-an SM0-an →
14 SM13 SM12 SM11 SM10 SM9 SM8 SM7 SM6 SM

Deleng uga[besut sumber]