Cithakan:Kanggo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
[sunting] [busak tembolok] Dokumentasi cithakan

Deskripsi[besut sumber]

Cithakan {{kanggo}} kiye digunakna nggo kaca sing nduweni masalah disambiguasi.

Deleng uga[besut sumber]