Cithakan:Job queue

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Cithakan iki digunakna nang {{base kembang}}, {{base kelayakan}}, {{base tanpapenerjemahan}}, {{base tanpasumber}} dan {{base tanpalisensi}}. Cithakan iki ora ngasilna apa-apa dan kur digunakna nggo mancing pemutakhiran Kategori:Kaca sing wis jatuh tempo pembusakan. 21 Agustus 2013 11.03 (UTC)