Cithakan:Infobox Arcade

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
{{{title}}}
Developer(s) {{{developer}}}
Tanggal terbit {{{release}}}
Genre(s) {{{genre}}}
Mode(s) {{{modes}}}

Usage[besut sumber]

{{Infobox Arcade Game
| title         = 
| image         = 
| developer     = 
| publisher     = 
| designer      = 
| release       = 
| genre         = 
| modes         = 
| cabinet       = 
| arcade system = 
| cpu           = 
| sound         = 
| resolution    = 
| monitor       = 
| input         = 
| ports         = 
}}
Komentar Nang jero cithakan kiye ana siji utawa lewih fakultatif: deleng Kaca dhiskusi kanggo untuk perincian.

Cithakan kiye nganggo fitur sintaksis cithakan sing njlimet banget lan esoterik. Aja njalal-njajal ngowahi cithakan iki kecuali Rika bener-bener yakin nek Rika kuwe mudheng cara nyetelé lan siap nggo mbeneri maning kerusakané angger hasilé ora sesuai karo sing dikarepna. Nek kepengin njajal-njajal kudu nganggo kothak njajal atawa kaca panganggoné Panjenengan dhewek.