Cithakan:Imdb jeneng

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

(Inggris) Imdb jeneng nang Internet Movie Database.

[sunting] [busak tembolok] Dokumentasi cithakan

Digunakna kanggo nggawe tautan maring IMDB, khusus nggo profil wong, kanggo disog nang bageya pranala jaba.

Cara nganggo[besut sumber]

Sing kudu ana yakuwe parameter nomor ID, jeneng bakal ngetutna judul artikel:

* {{imdb jeneng|ID}}

Nek arep nganggo jeneng sing sejen karo jeneng artikel, isi parameter Jeneng:

* {{imdb jeneng|ID|Jeneng}}

Conto[besut sumber]

* {{imdb jeneng|0391326|Josh Holloway}}

Bakal ngasilna: