Cithakan:Hindu Dewa Infobox

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
{{{Nama}}}
[[Gambar:{{{Image}}}|275px|{{{Nama}}}]]
{{{Caption}}}
{{{Gelar_sebagai}}}
Dewanagari:{{{Devanagari}}}
Kannada:{{{Kannada}}}
Ejaan Sanskerta:{{{Ejaan_Sansekerta}}}
Ejaan Pali:{{{Ejaan_Pali}}}
Nama lain:{{{Alias}}}
Golongan:{{{Golongan}}}
Kediaman:{{{Tempat}}}
Mantra:{{{Mantra}}}
Senjata:{{{Senjata}}}
Pasangan:{{{Pasangan}}}
Wahana:{{{Wahana}}}
Planet:{{{Planet}}}


Penggunaan[besut sumber]

{{Hindu Dewa Infobox
| Nama                     =
| Image                    = 
| Caption                  = 
| Gelar_sebagai            = 
| Devanagari               =
| Kannada                  =
| Ejaan_Sansekerta         =
| Ejaan_Pali               =
| Alias                    =
| Golongan                 = 
| Tempat                   =
| Mantra                   =
| Senjata                  = 
| Pasangan                 = 
| Wahana                   = 
| Planet                   = 
}}
Komentar Nang jero cithakan kiye ana siji utawa lewih fakultatif: deleng Kaca dhiskusi kanggo untuk perincian.

Cithakan kiye nganggo fitur sintaksis cithakan sing njlimet banget lan esoterik. Aja njalal-njajal ngowahi cithakan iki kecuali Rika bener-bener yakin nek Rika kuwe mudheng cara nyetelé lan siap nggo mbeneri maning kerusakané angger hasilé ora sesuai karo sing dikarepna. Nek kepengin njajal-njajal kudu nganggo kothak njajal atawa kaca panganggoné Panjenengan dhewek.