Cithakan:Goleti

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

kabeh kaca sing tembung {{{1}}}

Cara nganggo[besut sumber]

{{goleti|Wiki}}
ngwenehi pranala penggoletan (umpamane Wiki, Wikipedia) kanggo kabeh artikel sing nganggo tembung "Wiki": kabeh kaca sing tembung Wiki
{{goleti|Wiki|intitle}}
ngwenehi pranala penggoletan tepat (Wikipedia ora mlebu nang hasile) kanggo kabeh artikel sing judule nganggo tembung "Wiki": kabeh kaca sing  judule nganggo tembung Wiki

Deleng uga[besut sumber]

{{Awalan}}
penggoletan kanggo judul sing mulaine nganggo string tertentu, mis: Kabeh kaca sing judulé dimulai karo Wiki