Cithakan:Golet

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

kabeh kaca sing nganggo kata {{{1}}}

Cara nganggoné[Owah sumber]

{{golet|Wiki}}
ngaweh pranala pencarian (mis. Wiki, Wikipedia) kanggo kabeh artikel sing nganggo kata "Wiki": kabeh kaca sing nganggo kata Wiki
{{golet|Wiki|intitle}}
ngaweh pranala pencarian tepat (Wikipedia ora mlebu nang hasilé) kanggo kabeh artikel sing judulé nganggo kata "Wiki": kabeh kaca sing nganggo  judulé nganggo kata Wiki

Deleng uga[Owah sumber]

{{Awalan}}
penggoletan judul sing dimulai karo string tertentu, mis: Kabeh kaca sing judulé dimulai karo Wiki