Cithakan:Gantiukuran

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

== Cara nganggo ==

  • ngetik {{gantiukuran|''N''|''teks''}} hasilé teks
  • N kuwe diisikna ukurané, misalé "90%", "1.2em", dll. Ukuran default atawa standaré kuwe "90%". Contoné :
    • ngetik {{gantiukuran|''teks''}} hasilé teks
    • ngetik {{gantiukuran|150%|''teks''}} hasilé teks