Cithakan:Featured article

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
[sunting] [busak tembolok] Dokumentasi cithakan

Cithakan kiye ngwenehi gambar bintang emas cilik (LinkFA-star.png) nang sisi tengen nduwur artikel, sing nandani nek artikel kuwe mlebu artikel pilihan sing ditampilkna nang Kaca Utama (beda karo artikel apik).

Carane nganggo[besut sumber]

  • {{Featured article}} Cithakan kiye disog nang ngisore artikel.
  • Cithakan kiye disog nang ngisore artikel.

Kategori sing ditambahna[besut sumber]