Menyang kontèn

Cithakan:Featured article

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
[sunting] [busak tembolok] Dokumentasi cithakan

Cithakan kiye ngwenehi gambar bintang emas cilik () nang sisi tengen nduwur artikel, sing nandani nek artikel kuwe mlebu artikel pilihan sing ditampilkna nang Kaca Utama (beda karo artikel apik).

Carane nganggo[besut sumber]

  • {{Featured article}} Cithakan kiye disog nang ngisore artikel.
  • Cithakan kiye disog nang ngisore artikel.

Kategori sing ditambahna[besut sumber]