Cithakan:Cithakan berisiko tinggi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Digunakna kanggo cithakan-cithakan dasar sing digunakna nang cithakan liyane. Perubahan cithakan dasar bakal ngowahi kaca sing cacahe akeh pisan dadi teyeng ngabot-aboti server.