Cithakan:Cithakan berisiko tinggi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Digunakna kanggo cithakan-cithakan dasar sing digunakna nang cithakan liyane. Perubahan cithakan dasar bakal ngowahi kaca sing cacahe akeh pisan dadi teyeng ngabot-aboti server.