Cithakan:Bot

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Crystal Clear action run.png Bot (dopokankontrpemindahanblokirlog pemblokiran) kiye bot sing dioperasikna neng [[:map-bms:User:{{{1}}}|{{{1}}}]] ([[:map-bms:User talk:{{{1}}}|dopokan karo sing duwe]]).

Kiye dudu panganggo siluman.
Pangurus: Nek bot kiye nglakokna kesalahan sing maraih kacau, gageyan diblokir. Priksa daftar bot.

Parameter :

  • {{{site}}} diisi karo kode basa asale wong sing ngoperasikna bot. Setelan bakune yakuwe map-bms
  • {{{1}}} diisi karo jeneng panganggo. Ora ana setelan baku.