Cithakan:BintangWiki

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Original Barnstar.png BintangWiki
"BintangWiki Wikipedia" diwehna maring panganggo sing telah dikenal karo kontribusine sing berharga maring Wikipedia, teyeng diketahui komunitas bahwa hasil kerase diketahui dan dihargai.
Parameter
  • width
  • border
  • color
  • imagestyle
  • namaberkas
  • size
  • jeneng
  • textstyle
  • pesan
  • ppstyle
  • pesanpengguna