Cithakan:Babel

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Kothak basa Wikipedia:Babel
Enter language skill levels such as:
{{Babel|map-bms|id-3|fr-2| …  }}
Basa anggota – Catetan Liya Anggota: