Cithakan:Babel

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Wikipedia:Babel
Enter language skill levels such as:
{{Babel|map-bms|id-3|fr-2| …  }}
Golet panganggo miturut basa