Cithakan:Artikel utama

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
! Artikel utama kanggo kategori kiye yakuwe Artikel utama.
[sunting] [busak tembolok] Dokumentasi cithakan

Cithakan kiye digunakna nang kaca-kaca kategori kanggo nambahna referensi maring artikel utama.

  • Gunakna bentuk sederhana {{artikel utama}} nek jeneng kategorine pada karo jeneng artikel utama. Conto teyeng dideleng nang Kategori:Indonesia.
  • Gunakna bentuk sing nganggo parameter {{artikel utama|jeneng artikel}} nek jeneng kategori sejen karo jeneng artikel utama. Conto teyeng dideleng nang Kategori:Kabinet Indonesia.

Deleng uga[besut sumber]