Chris Pine

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Chris Pine
Lahir Christopher Whitelaw Pine
26 Agustus 1980 (umur 38)
Los Angeles
Pekerjaan aktor

Chris Pine (lair 26 Agustus 1980) kuwe aktor sekang Amerika Serikat.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]