Chris Pine

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Chris Pine
Lahir Christopher Whitelaw Pine
26 Agustus 1980 (umur 36)
Los Angeles
Pekerjaan aktor

Chris Pine (lair 26 Agustus 1980) kuwe aktor sekang Amerika Serikat.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]