Carrot Top

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Carrot Top

Carrot Top, 2009
Lahir Scott Thompson
25 Februari 1965 (umur 54)
Rockledge, Florida, Amerika Serikat
Pekerjaan Aktor

Scott Thompson (lair 25 Februari, 1965) kuwe aktor sekang Amerika Serikat.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]