Carrie Fisher

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Carrie Fisher

Fisher, 2013
Lahir Carrie Frances Fisher
21 Oktober 1956 (umur 63)
Beverly Hills, California, Amerika Serikat
Pekerjaan Aktor

Carrie Frances Fisher (lair 21 Oktober 1956) kuwe aktor sekang Amerika Serikat.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]