Bogotá

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bogotá Actual.png

Bogota minangka ibukutha Republik Colombia lan uga ibukutha departemen Cundinamarca. Iki dikelola minangka Distrik Ibukutha, lan seneng otonomi kanggo ngatur kapentingané ing watesan Konstitusi lan hukum.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]