Blake Clark

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Blake Clark

Clark, 1 April 2016
Lahir 2 Februari 1946 (umur 73)
Macon, Georgia, Amerika Serikat
Pekerjaan Aktor
Dikenal karena Toy Story 3

Blake Clark (lair 2 Februari 1946) kuwe aktor sekang Amerika Serikat.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]