Bandar Udara Internasional Cam Ranh

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Bandar Udara Bangsbangsa Cam Ranh

Bandar Udara Cam Ranh utawa Cảng hàng không Cam Ranh, Sân bay Cam Ranh kuwe salah sihi bandara sing ngladeni daerah Nha Trang nang Prefektur Cam Ranh, Vietnam. kode IATA CAR nek kode ICAOnya yakuwe VVCR.

Konstruksi bandara kiye molai dibangun tanggal 18 Mei 2008, nganggo dana 212 milyar dong (13,000,000 dolar AS).

Penerbangan bersama destinasi[sunting | besut sumber]

Dalam negeri[sunting | besut sumber]

Cithakan:Transportasi-stub