Babo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Babo
Lahir Eduardo Davalos de Luna
16 November 1976 (umur 44)
Santa Catarina, Nuevo León, Meksiko
Pekerjaan Rapper
Dikenal karena MC Babo

Eduardo Davalos de Luna (lair 16 November 1976) kuwe rapper sekang Meksiko.