Asu marani gepuk

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paribasa kiye maknane: Njarak utawa gara-gara kuwe marani bahaya.

Penjelasane: