Tag

Jump to navigation Jump to search

Kaca iki isi pratélan tenger kang dienggo nandhani besutan déning piranti alus, sinartan tegesé.

Jeneng tagCakrik ing pratélan owahanDhèskripsi pepak saka maknaSumberAktif?Owah-owahan mawa tag
mobile editBesutan punselBesutan sekang aplikasi utawa punselDikukuhaké déning piranti alusIya328 pangowahan
mobile web editBesutan jaringan punsèlBesutan saka situs jaringan punsèlDikukuhaké déning piranti alusIya310 pangowahan
visualeditorBesutan visualDibesut karo VisualEditorDikukuhaké déning piranti alusIya139 pangowahan
massmessage-deliveryPengiriman pesan beruntunPengiriman pesan karo Extension:MassMessageDikukuhaké déning piranti alusIya76 pangowahan
artikel baru tanpa kategoriartikel baru tanpa kategoriArtikel anyar ora disogi kategoriDikukuhaké déning piranti alusOra65 pangowahan
mw-new-redirectAlihan anyarSuntingan yang membuat pengalihan baru atau mengubah suatu halaman menjadi halaman pengalihanDikukuhaké déning piranti alusIya47 pangowahan
HHVMHHVMRevisions made with the HipHop Virtual Machine enabled instead of the Zend PHP interpreter (expected to improve performance, tagged for debugging/analysis)Dikukuhaké déning piranti alusOra28 pangowahan
mw-rollbackPengembalianSuntingan yang membatalkan suntingan sebelumnya menggunakan pranala batalkanDikukuhaké déning piranti alusIya26 pangowahan
mobile app editBesutan aplikasi punselBesutan sing digawe sekang aplikasi punselDikukuhaké déning piranti alusIya19 pangowahan
mw-removed-redirectMenghapus pengalihanSuntingan yang mengubah pengalihan yang telah ada menjadi halaman non pengalihanDikukuhaké déning piranti alusIya9 pangowahan
mw-undoPembatalanSuntingan yang membatalkan suntingan sebelumnya dengan tombol kembalikanDikukuhaké déning piranti alusIya7 pangowahan
visualeditor-switchedBesutan visual: GantiPanganggo molai nyunting karo editor visual lan ngubahna dadi editor teks wiki.Dikukuhaké déning piranti alusIya6 pangowahan
mw-replacePenggantianSuntingan yang menghapus lebih dari 90% konten dari sebuah halamanDikukuhaké déning piranti alusIya4 pangowahan
mw-changed-redirect-targetTarget pengalihan digantiSuntingan yang mengubah target pengalihanDikukuhaké déning piranti alusIya3 pangowahan
OAuth CID: 429PAWS [1.2]PAWS (Pywikibot: A Web Shell) allows users to run Pywikibot (and other python code) online via a Jupyterhub instance, at https://tools.wmflabs.org/paws. OAuth integration allows people to edit / run automated processes without having to expose their passwords. This will make the consumer_secret and consumer_id public, until https://phabricator.wikimedia.org/T120469 is fixed. I have talked to Chris Steipp about this and it is ok for the short term.Dikukuhaké déning piranti alusIya2 pangowahan
visualeditor-wikitextbesut sumber 2017Besutan nganggo pambesut tèks-wiki 2017Dikukuhaké déning piranti alusIya2 pangowahan
mw-blankNgosongakéSuntingan yang mengosongkan halamanDikukuhaké déning piranti alusIya1 pangowahan
emojiÉmojiDianggo déning saringan salah-guna global 110.Dikukuhaké déning piranti alusIya1 pangowahan
repeated xwiki CoI abuserepeated xwiki CoI abuseDikukuhaké déning piranti alusIya1 pangowahan
contenttranslationKonten TerjemahanKonten iki diterjemahna sekang basa liyane nganggo alat Penerjemahan Konten.Dikukuhaké déning piranti alusIya1 pangowahan
android app editandroid app editDikukuhaké déning piranti alusIya1 pangowahan
meta spam idmeta spam idDikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
blankingblankingDikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
OTRS permission added by non-OTRS memberOTRS permission added by non-OTRS memberDikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
ntsamr (global)ntsamr (global)Dikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
artikel baru tanpa wikifikasiartikel baru tanpa wikifikasiDikukuhaké déning piranti alusOra0 pangowahan
mw-contentmodelchangeowahan modhèl isiPerubahan yang mengubah model konten suatu halamanDikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
abusefilter-condition-limitcondition limit reachedEdits or other events that couldn't be checked by all active abuse filters (help).Dikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
visualeditor-needcheckVisualEditor: PriksaPenyuntingan sing nganggo [[Project:VisualEditor|visual editor] nang sistem ngko ndeteksi anane teks wiki mungkin ngalami pengowahan sing segelem-geleme.Dikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
ios app editios app editDikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
contenttranslation-v2ContentTranslation2The content was translated from another language using the version 2 of Content Translation tool.Dikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan