Tag

Mlumpat maring: navigasi, goleti

Kaca iki isi pratélan tenger sing dienggo nandhani besutan déning piranti alus, sinartan tegesé.

Jeneng tagCakrik ing pratélan owahanDhèskripsi pepak saka maknaSumberAktif?Owah-owahan mawa tag
mobile editBesutan punselBesutan sekang aplikasi utawa punselDikukuhaké déning piranti alusIya197 pangowahan
mobile web editBesutan jaringan punsèlBesutan saka situs jaringan punsèlDikukuhaké déning piranti alusIya180 pangowahan
visualeditorBesutan visualDibesut karo VisualEditorDikukuhaké déning piranti alusIya128 pangowahan
artikel baru tanpa kategoriartikel baru tanpa kategoriArtikel anyar ora disogi kategoriDikukuhaké déning piranti alusOra65 pangowahan
massmessage-deliveryPengiriman pesan beruntunPengiriman pesan karo Extension:MassMessageDikukuhaké déning piranti alusIya60 pangowahan
HHVMHHVMRevisions made with the HipHop Virtual Machine enabled instead of the Zend PHP interpreter (expected to improve performance, tagged for debugging/analysis)Dikukuhaké déning piranti alusOra28 pangowahan
mw-rollbackPengembalianEdits that roll back previous edits using the rollback linkDikukuhaké déning piranti alusIya20 pangowahan
mobile app editBesutan aplikasi punselBesutan sing digawe sekang aplikasi punselDikukuhaké déning piranti alusIya18 pangowahan
mw-new-redirectPengalihan baruEdits that create a new redirect or change a page to a redirectDikukuhaké déning piranti alusIya15 pangowahan
mw-removed-redirectMenghapus pengalihanEdits that change an existing redirect to a non-redirectDikukuhaké déning piranti alusIya8 pangowahan
visualeditor-switchedBesutan visual: GantiPanganggo molai nyunting karo editor visual lan ngubahna dadi editor teks wiki.Dikukuhaké déning piranti alusIya4 pangowahan
mw-undoPembatalanSuntingan yang membatalkan suntingan sebelumnya dengan tombol kembalikanDikukuhaké déning piranti alusIya4 pangowahan
OAuth CID: 429PAWS [1.2]PAWS (Pywikibot: A Web Shell) allows users to run Pywikibot (and other python code) online via a Jupyterhub instance, at https://tools.wmflabs.org/paws. OAuth integration allows people to edit / run automated processes without having to expose their passwords. This will make the consumer_secret and consumer_id public, until https://phabricator.wikimedia.org/T120469 is fixed. I have talked to Chris Steipp about this and it is ok for the short term.Dikukuhaké déning piranti alusIya2 pangowahan
visualeditor-wikitextbesut sumber 2017Besutan nganggo pambesut tèks-wiki 2017Dikukuhaké déning piranti alusIya2 pangowahan
mw-replacePenggantianEdits that remove more than 90% of the content of a pageDikukuhaké déning piranti alusIya2 pangowahan
contenttranslationKonten TerjemahanKonten iki diterjemahna sekang basa liyane nganggo alat Penerjemahan Konten.Dikukuhaké déning piranti alusIya1 pangowahan
emojiÉmojiDianggo déning saringan salah-guna global 110.Dikukuhaké déning piranti alusIya1 pangowahan
mw-blankNgosongakéEdits that blank a pageDikukuhaké déning piranti alusIya1 pangowahan
repeated xwiki CoI abuserepeated xwiki CoI abuseDikukuhaké déning piranti alusIya1 pangowahan
meta spam idmeta spam idDikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
blankingblankingDikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
OTRS permission added by non-OTRS memberOTRS permission added by non-OTRS memberDikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
ntsamr (global)ntsamr (global)Dikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
artikel baru tanpa wikifikasiartikel baru tanpa wikifikasiDikukuhaké déning piranti alusOra0 pangowahan
mw-contentmodelchangeowahan modhèl isiPerubahan yang mengubah model konten suatu halamanDikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
mw-changed-redirect-targetTarget pengalihan digantiEdits that change the target of a redirectDikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
abusefilter-condition-limitcondition limit reachedEdits or other events that couldn't be checked by all active abuse filters (help).Dikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan
visualeditor-needcheckVisualEditor: PriksaPenyuntingan sing nganggo [[Project:VisualEditor|visual editor] nang sistem ngko ndeteksi anane teks wiki mungkin ngalami pengowahan sing segelem-geleme.Dikukuhaké déning piranti alusIya0 pangowahan