Manajemen hak panganggo

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ngatur kelompok panganggo  
Deleng golongan panganggoNdeleng hak panganggo Murbaut (Dopokan | kontrib)

Anggota sekang: Pambébasan saka blokiran IP

Anggota implisit sekang: Panganggo sing dikonfirmasi otomatis

Log pangowahan hak akses panganggo

  • 26 Februari 2017 09.48 Murbaut Dopokan kontrib ngganti golongané Murbaut saka pangurus dadi pangurus lan pamardikan blokiran IP (for ip range)