Andy Serkis

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Cithakan:Orphan

Andy Serkis

Serkis, 2015
Lahir Andrew Clement Serkis
10 April 1964 (umur 56)
Amerika Serikat
Pekerjaan Aktor

Andrew Clement "Andy" Serkis kuwe aktor sekang Amerika Serikat.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]