Ambeg parama arta

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Paribasa kiye maknane: Kudu bisa ndhisitaken sing utama.

Penjelasane:

Tugas sing utama biasane dadi tanggungjawab dhewek sing paling gedhe, lewih apik maning angger bisa nggawe skala prioritas tugas-tugas.