Alengka

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Alengka kuwé jenengé kerajaan ing crita Ramayana. Raja kang naté nguwasani yakuwé Begawan Wisrawa, Rahwana, lan Wibisana.