Alengka

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Alengka kuwé jenengané kerajaan ing crita Ramayana. Raja sing naté nguwasani yakuwé Begawan Wisrawa, Rahwana, lan Wibisana.