Alengka

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Alengka kuwé jenengé kerajaan ing crita Ramayana. Raja kang naté nguwasani yakuwé Begawan Wisrawa, Rahwana, lan Wibisana.