981

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986
Dasawarsa: 970-an  980-an  990-an
Abad: kaping-9  kaping-10  kaping-11
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-981 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]