968

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973
Dasawarsa: 950-an  960-an  970-an
Abad: kaping-9  kaping-10  kaping-11
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-968 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]