872

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877
Dasawarsa: 860-an  870-an  880-an
Abad: kaping-8  kaping-9  kaping-10
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-872 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]