865

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870
Dasawarsa: 850-an  860-an  870-an
Abad: kaping-8  kaping-9  kaping-10
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-865 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]