853

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858
Dasawarsa: 840-an  850-an  860-an
Abad: kaping-8  kaping-9  kaping-10
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-853 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]