840

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845
Dasawarsa: 830-an  840-an  850-an
Abad: kaping-8  kaping-9  kaping-10
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-840 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]