740

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745
Dasawarsa: 730-an  740-an  750-an
Abad: kaping-7  kaping-8  kaping-9
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-740 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]